Project Description

Bekijk zeker even de video, dan zie je wat we bedoelen als we zeggen: Interactie en verzoekjes. Er is geen band zo interactief als de pianoshow van Michael. Het publiek bepaalt door middel van verzoekjes wat Michael gaat spelen met zijn band. Daarnaast ziet Michael, door zijn jarenlange ervaring, precies wat er moet gebeuren om het feest nog groter te maken. Een volkse meezinger? Een verzoekje? Wil iemand uit de zaal meespelen of -zingen? Geen band is zo flexibel en wendbaar als de Mike’s Pianoshow. Hierdoor wordt elk feest persoonlijk en uniek. Mike weet als geen ander de mooie momenten te pakken en uit te vergroten.

 

Mike’s Pianoshow bestaat uit 4 personen. Hij komt met een drummer zodat we kunnen dansen, een speciale solist (gitaar of sax, of soms zelfs trombone!) en een zangeres. Want een mooie dame met een dijk van een stem maakt het plaatje helemaal af. Deze vier helden zijn Mike’s pianoshow. En ze komen het beste uit jouw feest halen.

VIDEO

FOTO’S

HET REPERTOIRE:

Vraag je plaatje aan! Het repertoire van Mike? Te veel om op te noemen. Mike leert elke week nieuwe liedjes, dus dat is hier niet bij te houden. Alles komt langs: Nederlandstalig, reggea, dance, hits van nu en vroeger, funk, gekke liedjes, rock, meezingers, dansjes en ga zo maar door. Hij bekijkt de verzoekjes en voelt de zaal perfect aan, de liedjes zijn slechts een middel om het feest te maken MET zijn publiek!

ANDERE BANDS