Onze kern is altijd ondersteunen vanuit techniek en muziek. Hierbij beschikken wij in-house over toppers die een full service event aan kunnen bieden. Zo denken wij van begin tot eind mee in de realisatie van jouw event.

Concept design & ontwikkeling

Bij een uniek evenement hoort een uniek concept, thematisch feest, brandherkenning of stage design. Deze ontwikkeling lopen wij graag samen met jullie door in de voorbereiding van het evenement. Onze technische producers visualiseren graag jullie ideeën in een ontwerp om samen tot een uniek design te komen.

Live muziek & studio opname

Wij geloven dat muziek je in vervoering kan brengen, kan raken, kan verrassen en een emotie kan oproepen. Elke band/dj die je bij ons kan boeken heeft dat bij ons gedaan en wij geloven dat zij dat ook bij jullie evenement kunnen doen.
Mochten jullie toch op zoek zijn naar iets anders dan beschikt de Eventfabriek ook over een eigen studio waar wij muziek kunnen schrijven en opnemen. Zo kunnen wij jullie evenement een extra emotie bieden. We beschikken ook over het netwerk en de kennis om bekende artiesten door onze muzikanten te laten begeleiden en magische momenten in scene te zetten.

Bands en DJ’s bekijken

Technische totaalproductie

Als technisch producer schuiven wij ook graag aan om de technische invulling van het evenement te bespreken. Wij beschikken over veel eigen materialen en zijn als preferred AV leverancier van verscheidene evenementenlocaties in Amsterdam, een flexibele speler geworden binnen de evenementenindustrie.

Vraag hier nu een offerte op: