BANDS

Live band boeken voor jouw feest

Wil je een live band boeken voor een bruiloft, borrel of bedrijfsfeest? Voor iedere gelegenheid heeft Eventfabriek een band die past. Of het nu gaat om een jazzband, semi-akoestisch duo of een allround feestband, Eventfabriek weet altijd de perfecte match te maken met de juiste coverband. Zo creëren de semi-akoestische bands die fijne rustige sfeer tijdens een intiem concert of om de achtergrond tijdens een diner, en laten de allround feest- en coverbands de zaal absoluut los gaan op de meest knallende hits!

Daarbij leveren wij graag passende AV techniek op locatie. Wij kennen de live bands door en door en weten precies wat zij nodig hebben. Zo ben je verzekerd van het beste geluid en het mooiste licht, geheel passend bij de sfeer van jouw evenement.

Band boeken bij Eventfabriek

Wil je een band boeken bij Eventfabriek? Super te gek! Neem direct telefonisch- of mail contact met ons op, of vul het aanvraagformulier in op de pagina van de band. Kom je er zelf niet helemaal uit of kan je advies gebruiken? Laat ons vrijblijvend met je meedenken en geeft ons een belletje, mailtje, of kom eens bij ons langs voor een kop koffie!